Udvidelser til DanDomain webshop

Du kan til hver en tid, udvide din DanDomain webshop med nye funktioner.
Vi har gennem tiden udviklet nogle nyttige funktioner, som du også kan få glæde af.
Er dit ønske til en udvidelse, ikke at finde nedenfor, kan du læse mere her.

Ingen månedlige udgifter!

Facebook pixel integration

Komplet integration af Facebook pixel standard events for vareliste, varekort, søgning, indkøbskurv og ordrebekræftelse. De rigtige data sendes til Facebook ifbm. retageting.
Du skal blot levere din Facebook pixel kode, så klarer vi resten.

Pris 1.295 kr.
SMSit.dk sammenkobling

Giv dine kunder mulighed for at tilmelde sig jeres SMS-nyhedsbrev/klub via checkout eller tilmeldingsformular på webshoppen. Opret en gratis konto hos SMSit.dk og betal kun for de SMS'er du sender.

Pris 995 kr.
Quicksøgning fra forsiden

Har du meterlange produktmenuer, med rigtig undergrupper, kan det være oplagt at lade kunden guide sig selv hen, en helt specifik produktgruppe.

Pris 1.995 kr.
Youtube videoer på varekortet

Med denne funktion, kan du blot indtaste Youtube adresser til videoer i din produktbeskrivelser - vises thumbnails for videoerne helt automatisk og videoerne afspilles i et flot overlay på siden eller der hvor produktbillederne vises.
Med visning af videoer på siden side, opnår du en længere sidevisning og undgår at fylde produktkortet med store indlejrede video-afspillere.

Pris 1.195 kr.
Forside produktkarusel

Udnyt pladsen og fang opmærksomheden. Med denne responsive produktkarusel, kan du vises forsideprodukter, mest sete, mest solgte eller noget helt tredje som f.eks. logoer/brands. På touch-enheder er det muligt at bladre, ved blot at swipe fingeren.

Pris 995 kr.
Visning af næste afsendelsestidspunk Kunderne vil gerne vide, hvornår de kan få varen leveret og med denne funktion, kan I oplyse hvornår ordren vil blive afsendt, eller hvornår I forventer at den vil blive leveret på adressen.
I kan sætte et klokkeslæt for seneste bestillingstidspunkt, for hver dag ugen.
Pris 995 kr.
MailChimp integration

Med denne integration får du en pæn tilmeldingsformular til dit MailChimp nyhedsbrev samt mulighed for, at kunden kan tilmelde sig nyhedsbrevet under checkout.
Funktionen kan med fordel anvendes, til straks at afsende en rabatkode til kunden, straks efter tilmelding til nyhedsbrevet.

Pris 995 kr.
Fly-to-basket effekt

Denne effekt gør, at varer der tilføjes til kurven, nærmest "flyver" op i kurven. På denne måde, bliver kunden gjort endnu mere opmærksom på hvor der skal klikkes, når ordren skal færdiggøres.

Se eksempel
Pris 495 kr.
Aktiv minikurv

Gør det hurtigt og nemt for kunden, at se hvilke varer der er lagt i kurven, uden sideskift.
Når en vare lægges i kurven, vises kurvens indhold kortvarigt, for at indikere ændringen. Føres musen over kurven igen, vises indholdet.
Denne udvidelse gør, at kunden slipper for at forlade siden for at se indholdet i kurven.

Se eksempel
Pris 1.995 kr.
Informationsbar

Holder i ferielukket, udsalg eller ønsker I måske blot at give en vigtig besked til jeres kunder, er informationsbaren den oplagte udvidelse til jeres shop.
Informationsbaren kan indstilles med start- og slutdato.
Den besøgende kan vælge at skjule informationsbaren, når budskabet er fanget.

Pris 995 kr.
Spørg til varen Kender du det, at kunden ringer eller skriver, og tror at du kan se hvad han ser på sin skærm? Med denne funktion, kan kunden fra varekortet skrive og spørge indtil en vare, helt uden selv at skulle oplyse webadresse, varenummer eller lignende.
Når kunden skriver til jer via formularen, medsendes varenavn, webadresse og varenummer automatisk i mailen og I kan lynhurtigt svare tilbage.
Pris 1.495 kr.
Avancerede varianter på varelister

Hjælp kunden og øg din konvertering, ved allerede på varelisten, at vise hvilke varianter der er tilgængelige. Varianterne kan vises fast, eller ved at føre musen over en vare.

Pris 995 kr.
Facebook chat

Har du en Facebook side, kan du bruge den til håndtering af kundesupporten. Funktionen vises som en chat på webshop, som kan åbnes og lukkes af kunden. Alle samtaler oprettes som en almindelig samtale, som du måske i forvejen kender fra Facebook.
Her kan du samtidig se kundens Facebook profil, se hvor han er fra og hurtigt søge i tidligere samtaler.
Med denne udvidelse har vi gjort det muligt at vise chatten som åben/lukket i bestemte tidsrum for alle ugens dage.

Pris 995 kr.

Specialudvikling af udvidelser til din DanDomain webshop

Har du et særligt ønske til din webshop, en smart funktion eller noget en idé til en udvidelse som kan forbedre konverteringen i den webshop - så bare sig til. Vi har gennem tiden udviklet alt fra automatiske produktoprettelser til avancerede kundecentre. Da DanDomain er et hosted system, er systemet ens for alle - hvilket betyder, at du ikke bare kan kontakte DanDomain og bede dem lave en unik funktion til din webshop.

Som certificeret designpartner, kan vi hjælpe dig med at designe og udvikle helt unikke funktioner og udvidelser til din webshop, og mulighederne er næsten uendelige.

Det er gratis at spørge

Har du et helt særligt ønske, så kontakt os, og lad os sammen udarbejde en professionel løsning.